Serveis FEIMAR

Ens encantaria conèixer-te i proposar-te la solució perfecta i que s'ajusti a les teves necessitats.

Els nostres serveis

Des de fa més de 30 anys, FEIMAR ofereix una alta varietat de maquinària d’impressió per a la fabricació d’etiquetes, màquines auxiliars i una gran selecció de maquinària usada,

El nostre objectiu és oferir-li el servei personalitzat adequat a cada moment per satisfer les seves necessitats i amb el nostre experimentat equip de vendes i tècnics, arribar a consolidar el seu propòsit, estem aquí per oferir-li assistència professional.

Venda de maquinària nova

El nostre equip de vendes l’ajudarà a prendre la millor elecció per a l’adquisició del seu equip de treball.

Compra-venda de maquinària usada

Si té un equip d’impressió o acabat, envieu-nos fotografies, especificacions completes i el seu preu de venda.

Servei tècnic post-venda i revisions de maquinària

Oferim un servei tècnic post-venda per a tots els equips i pack de serveis personalitzats. Proporcionem un servei de revisió i manteniment dels seus equips, reemplacem peces danyades i realitzem el manteniment mecànic, elèctric i de software.

Reubicació de maquinària

Podem traslladar qualsevol tipus de maquinària, situant-la i instal·lant-la, nosaltres ens encarreguem de tota la reubicació fins al nou lloc de treball.

Formació en el maneig de maquinària

Després de la seva adquisició, una formació completa sobre la majoria de màquines flexogràfiques, òfset, digitals i auxiliars és bàsica i imprescindible per assegurar que el client estigui familiaritzat amb la maquinària i pugui produir etiquetes de forma eficient.

Recanvis

Proporcionem recanvis i consumibles de la majoria de les marques que representem

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad